TROUWALBUM

VEREEUWIG JE FOTO'S IN EEN PRACHTIG ALBUM

Ontdek de prachtige materialen in verschillende patronen en kleuren

VAN GOGH

dekseldoos.jpg

Het Van Gogh album is het luxe linnen fotoalbum. Een stevig album met een harde cover van kwaliteits-linnen en een platte rug. De hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album. Voor het Van Gogh album zijn talloze linnen kleuren beschikbaar, waaronder een selectie aan natuurlijke lichte kleuren. Ook is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen. Voor de lichte linnen kleuren is het beter om de embosing uit te voeren met foil.

VERMEER

DOL0547.jpg

Het Vermeer album is een album met een rund lederen cover. Echt dik kwaliteitsleer in zachte kleuren of in karakteristiek stieren leder. Het is een fijn gevoel om een gewichtig lederen fotoalbum  in je handen te houden. De lederen covers kunnen worden gepersonaliseerd met letter embossing, of stempel embossing met- en zonder foil.

MONDRIAAN

mondriaan-met-doos.jpg

Het Mondriaan album is een cover met een combinatie van leer/linnen/foto. De albumcover is uit te voeren in een leer/linnen of linnen/foto combinatie. De overgang van het leer naar het linnen is strak en geeft eindeloos veel combinatie mogelijkheden. De combinatie foto/linnen is perfect gechikt voor zowel staande als liggende foto’s. Het beste kun je een foto gebruiken die het goed doet als vierkant. De vlakverdeling van het Mondriaan album is ongeveer 1/4 – 3/4.

 AVERCAMP

ESL0377.jpg

Het Avercamp is een volledig fotowrap fotoalbum. Een stevig album met een harde cover die in zijn geheel bedrukbaar is. Het hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

FULL OF LOVE, COLORS AND HAPPINESS

MEER INFO OVER EEN TROUWALBUM

Bedankt! Bericht verzonden.