Beste ondernemer, 

 

Ik ben Sophie Buntinx, een jonge gepassioneerde fotografe. Vooral huwelijksfotografie maakt me gelukkig; het blijft speciaal om iemands mooiste dag op beeld te mogen vastleggen.

 

Om me nog meer hierin te verdiepen en me als fotografe te onderscheiden, organiseer ik dit najaar een inspiratiebeurs voor verloofde koppels: The Perfect Match. 

The Perfect Match – een inspiratiebeurs voor verloofde koppels

 

Wat | Een persoonlijke, ontspannen netwerkavond om als verloofd koppel inspiratie op te doen voor de grote dag. En om mogelijke eventpartners te leren kennen op een spontane manier. Compleet met hapjes, drankjes, tips & tricks, én een romantische fotoshoot.

The Perfect Match onderscheidt zich van de grote trouwbeurzen door zijn gezellige sfeer en kwalitatieve persoonlijke aanpak.

Wanneer | Datum af te spreken met locatie

 

Wie | Koppels die binnen de komende 3 jaar het ja-woord geven aan elkaar. Het aantal aanwezigen is moeilijk te voorspellen voor een eerste editie. Om de drempel te verlagen, is de inkom gratis. Door een systeem van vooraf inschrijven en een no-show fee kan het aantal aanwezigen op voorhand bepaald worden.

 

Waar | Heb jij dit najaar nog een geschikte zaal vrij voor dit event ? En lijkt het je interessant om je locatie ter beschikking te stellen? Dan is dit een match made in heaven. Dit is de ideale situatie om je zaal op een spontane manier te presenteren voor toekomstige klanten. Op 20 augustus wordt de zaal vastgelegd en starten de voorbereidingen en de promotie voor het event.

 

Partners | Hier kom jij in beeld! Iedereen die kan bijdragen aan het perfecte trouwfeest is welkom: feestzaal, catering, wedding planner, decoratie , food trucks, juwelier , bruidsboetiek , bloemen, make-up artiesten, kapsters, dj’s, muziek, entertainment, grafische ontwerpers, vervoer en nog veel meer.

 

Kost | Deelnemen als partner is volledig gratis. Sponsorpakketten zijn beschikbaar.

 

What’s in it for me? | Tijdens deze avond leer je je toekomstige klanten kennen, maar je kan van deze gelegenheid ook gebruik maken om te netwerken met partners in de trouwwereld. Je mag een eigen plekje in de zaal inrichten om met je troeven uit te pakken. Daarnaast geniet je van gratis publiciteit zowel op het event zelf, als op mijn Facebookpagina in de aanloop naar het event. Met 4300 likes geeft dit je organisatie al een leuke boost. Achteraf krijg je de foto’s van het event om zelf je website en social media mee op te fleuren.

 

Sponsoring | Wil je extra uitblinken met je organisatie? Dat kan! Er zijn verschillende opties mogelijk, aangepast aan jouw voorkeur en doelpubliek: een pitch om je bedrijf in de spotlight te zetten,  een gadget in de goodiebag, gerichte advertenties op sociale media, … De prijzen van de sponsorpakketten variëren. Je maakt het zo uitgebreid als je zelf wil.

 

Interesse in een bruisende samenwerking?

Heb ik je kunnen prikkelen met mijn uitnodiging om deel te nemen aan The Perfect Match? Samen kunnen we de details overlopen, al dan niet met een glaasje bubbels. Weinig tijd? Dan bezorg ik je alvast meer info via mail. Contact opnemen gaat makkelijk:
 

 

Ik wens je nog een schitterende dag toe en hopelijk tot snel!

 

Met enthousiaste groeten

 

Sophie Buntinx

AANMELDEN ALS PARTNER

WIL JE GRAAG MEER INFO?