MEET CINDY BUNTINX

WEDDINGPLANNER, BEST SISTER & BLOGGER

Dag lieve lezers, graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Cindy Buntinx en ik heb de opleiding ‘Wedding Planner’ gevolgd. Wij, mijn man Dries en ik, zijn in mei 2019 getrouwd. Het voorbereiden van deze belangrijke dag, alsook de dag zelf, waren intens mooie ervaringen. Dries en ik hebben samen onze trouwdag georganiseerd. Voor ons was het geweldig om onze mooiste dag samen te plannen en voor te bereiden.

 

Wij wilden graag alles tot in de puntjes uitwerken zodat wij ons op de dag zelf nergens zorgen om zouden maken. Op onze trouwdag wilden wij maar twee zaken: 1. genieten van elkaar 2. deze geweldig mooie stap in ons leven vieren met onze familie en beste vrienden. Trouwen betekent immers elkaar beloven om de rest van ons leven samen door te brengen. Dit verdient een superfeest! En dat was het ook! Wij genieten nog vaak na als wij terugdenken aan onze mooie dag. 

 

Mijn superlieve en getalenteerde zusje Sophie, kwam laatst naar mij toe met een vraag. Zij wilt graag aan al haar klantjes nog extra service bieden. Daarom vroeg ze of ik af en toe een leuke tekst wil schrijven in verband met trouwen. Ik kreeg al direct enkele leuke ideeën om over te schrijven: het uitkiezen van de jurk, het bedenken van de bedankjes, een thema uitwerken, een dagplanning opmaken, … Ik ga deze uitdaging dan ook met plezier aan! Zo hoop ik dat ik jullie kan helpen of inspireren.

Hopelijk genieten jullie van mijn schrijfsels. Fingers crossed!

 

Lieve groetjes,

 

Wedding Planner - Cindy Buntinx 

Bedankt! Bericht verzonden.

WEDDING

PLANNER

CINDY BUNTINX

BLOG

40693ad5-533b-4e94-bcac-d3d73fdfbfba.jpg

EEN BOODSCHAP VOOR CINDY

Cindy en Sophie zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen. Dankjewel!